Over Corinne

Het woord “ontraadseling” is afgeleid van het werkwoord “ontcijferen” of “ontwarren” en heeft te maken met het oplossen of ophelderen van iets dat een vraagstuk is. Het verwijst naar het proces van het begrijpen van iets dat eerder onbekend was. Dat is wie ik ben. Al heel vroeg loste ik puzzels op of wilde ik weten hoe iets in elkaar zat. Dat is eigenlijk niet veel veranderd alleen doe ik dit voornamelijk werk gerelateerd.

Ik ben bevlogen en betrokken over mijn vak. Als strategisch communicatieadviseur ben ik een combinatie van denken en doen waarbij ik het belangrijk vind om met mijn tijd mee te gaan. Tijdens mijn opleiding was er bijvoorbeeld nog geen sprake van internet laat staan een digitaal communicatie landschap. Alweer jaren geleden ben ik daarom twee postdoc opleidingen gaan doen; online communicatie strategie en customer journey management. En nog steeds leer ik elke dag iets nieuws over mijn vak. Ik kan heel zelfstandig werken maar werk ook graag samen in een team om met elkaar resultaten te behalen. Ik hou in ieder geval de afgesproken doelen scherp voor ogen. Wat ik een ultiem resultaat vind is wanneer ik mijn kennis kan overdragen zodat de organisatie zelf verder kan. Verder ben ik zeker geen haantje de voorste maar ik sta wel stevig in mijn schoenen. Ik durf te benoemen wat ik zie en vertel meteen hoe het opgelost kan worden. Door goed te observeren en te luisteren weet ik wat er speelt bij mensen en de organisatie.

Steeds meer mensen gebruiken het internet om informatie te zoeken, producten en diensten aan te schaffen en contact te leggen met organisaties. Een professionele website en actief zijn op social media is tegenwoordig onmisbaar. Door actief te zijn op verschillende online kanalen ben je veel relevanter voor je doelgroep. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Referenties

Ik heb meerdere malen mogen werken met Corinne op het terrein van (digitale) marketingcommunicatie. Corinne blinkt uit in gedrevenheid, gedreven om juiste vakkennis in te zetten, gedreven in het opleveren van tastbaar resultaat en gedreven in mensen meenemen en laten groeien. En ze durft: durft confronterende analyses helder op tafel te leggen, te staat voor haar advies. Voor mij onontbeerlijke kwaliteiten van een professional.”

Katja Bouwmeester, freelance manager Verandering – Communicatie – Merkenbouw

“Ik ken Corinne als een heel betrokken aanpakker, van plan tot uitvoering. Met een scherp doel voor ogen gaat ze kritisch te werk. Door goed overleg en verdieping, worden doordachte keuzes gemaakt. Mocht je je project bij Corinne wegleggen, dan weet je zeker dat het de finish haalt en dat ze het team daarbij betrekt om samen tot het beste resultaat te komen.”

Kirsten Esser, Managing Director Nijgh & Xim

“Als het gaat om strategische analyses, heeft Corinne bewezen een scherp oog te hebben voor detail en een diepgaand begrip van complexe communicatievraagstukken. Zij is uitermate bedreven in het analyseren van een situatie.”

Judith van der Horst-Graat, Innovation Lead Food & Health

“Je hebt de unieke combinatie van structuur en creatief. De migratie van een website, het opzetten van een partnerjourney of een online communicatie plan en aan de andere kant verfrissend omgaan met vormgeving en huisstijl.”

Karolien Niederer, Lead Communication Foodvalley NL

Mijn achtergrond

Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik bij uiteenlopende organisaties gewerkt zowel profit als non-profit. Denk hierbij aan Boots Healthcare, SaraLee Household & Bodycare, ANWB, FNV, Saltro diagnostisch kenniscentrum en Foodvalley NL. Ik heb zowel BtC als BtB ervaring en pas deze graag toe bij verenigingen, stichtingen of non-profit organisaties.
Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer details.


Scroll naar boven